Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Galeria Alexandra’s a organizat, joi, 6 septembrie, ora 19.00, la sediul sau din strada Piata Amzei nr. 5, la a 13-a Gala ROCAT, care i-a avut ca invitati speciali pe pictorul Razvan Stanciu, brandul de bijuterii etnice romanesti Salba Mariei, intr-un eveniment sustinut de importatorul de prosecco Zum Wines si de producatorul de ape AQUA Carpatica.

Răzvan Stanciu a prezentat un concept vizual de tip protest, conceput și inspirat din critica societății contemporane ce manifestă din ce în ce mai multă indiferență față de actul artistic și de cultură în general. Abordarea artistică personală, bazată pe elemente vizuale de tip portret sau compoziție, a atras multi iubitori ai artei, care au admirat pana tarziu in noapte lucrarile sale.

Salba Mariei, brandul ce aduce un omagiu celei mai vechi si frumoase bijuterii romanesti, si-a prezentat colectia de salbe cu poveste. Pentru tinere independente sau pentru familiste convinse, dedicate unui rege sau unei regine din istoria Romaniei, salbele au fost admirate si probate de invitatii Galei, doua dintre ele gasindu-si, cu aceasta ocazie, noi gazde.

Zum Wines este povestea unor vinuri de tip prosecco care sunt aduse in Romania, din Italia, de o tanara care le alege dupa criterii care-i permit sa le recomande cu toata caldura.  

Ca de fiecare data, AQUA Carpatica ne-a fost alaturi, cu ale sale sticle elegante, în care stă păstrat gustul purității.  

ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne. Promovăm pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească. Evenimentele ROCAT au loc în Galeria Alexandra’s în prezența a 50-100 de persoane care discuta cu artiștii, asculta muzică, admiră exponatele din galerie. Cu ocazia fiecarei Gale ROCAT prezentam si programul de fidelizare Alexandra’s, prin care se pot achiziționa, cu plata în rate, obiecte de artă în valoare de până la 5.000 de euro.

Toate fotografiile de la aceasta Gala ROCAT sunt pe www.facebook.com/galeria.alexandras