Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Bombonieră de cristal de Bohemia

150,00 

1 în stoc

3 luni
6 luni
9 luni
12 luni

Toate lucrările vândute de Galeria Alexandra’s ajung la client însoțite de certificat de autenticitate. Puteți cumpăra această lucrare și în rate, astfel încât va invităm să folosiți simulatorul alăturat. Pentru orice alte informații va stăm la dispoziție la office@alexandra-s.com.

O bombonieră poate fi un cadou minunat. Noi vă propunem această piesă delicată, realizată din cristal de Boemia și bronz, demnă de orice colecție.

Cristalul de Bohemia este fabricat în regiunile Bohemia și Silesia, pe teritoriul Republicii Cehe și al Poloniei. Cristalul de Bohemia a început să fie fabricat la sfârsitul secolului al 13-lea, dar nu s-a bucurat de recunoaștere pâna la finalul secolului al 16-lea. În următoarele două secole, Bohemia s-a bucurat de hegemonie totală în Europa în ce privește producerea cristalelor. Calitatea principala a cristalului de Bohemia constă în imitarea transparenței cristalului de stâncă și în modelul lucrat în profunzime sau în relief care se aplică celor mai bune piese. La sfârsștul secolului al 18-lea, Bohemia și-a abandonat stilul special propriu, adoptând tehnica de colorare a sticlei de Murano. Odată cu schimbarea tehnicii, au început să fie produse bijuterii din cristale de Bohemia, care se bucurau atât de frumusetea cristalelor, dar și de minunatul colorit al sticlei venețiene

Categorie: Etichete: , , , , , , , ,