Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Vază Art Nouveau

320,00 

1 în stoc

3 luni
6 luni
9 luni
12 luni

Toate lucrările vândute de Galeria Alexandra’s ajung la client însoțite de certificat de autenticitate. Puteți cumpăra această lucrare și în rate, astfel încât va invităm să folosiți simulatorul alăturat. Pentru orice alte informații va stăm la dispoziție la office@alexandra-s.com.

Aceasta superba vaza Art Nouveau, din zamac, este un cadou minunat pentru orice persoana cu stil, indragostita de frumos.

Art Nouveau (termen provenit din limba franceză însemnând Artă nouă) este un stil artistic manifestat plenar în artele vizuale, designul și architectura de la începutul secolului 20, relativ sincron în majoritatea culturilor și țărilor europene, dar și în America de Nord, unde a fost adoptat cu precădere în Statele Unite ale Americii și Canada. Art Nouveau poate fi, de asemenea, văzută ca un fel de mișcare artistică de tranziție, formând un preludiu a ceea ce urma să devină modernismul secolului 20. Artiștii luptau cu convenționalismul sfârșitului secolului 19 și, în același timp, încercau să se desprindă de toate ism-ele anterioare prin găsirea de noi formule artistice viabile, părăsirea drumului neted al sălilor de expoziție consacrate, găsirea de noi spații ambientale / funcționale / expoziționale și expunerea lucrărilor pe cont propriu.

“ZAMAK” este un acronim care vine de la “Zinc Aluminium MAgnesium Kupfer”, iar “ZAMAC” de la “Zink Aluminium Magnesium Cupper”. E un aliaj metalic superb, folosit la carcase, ornamente.

Categorie: Etichete: , , , , , ,