Selectează o Pagină
Meniu
Inchide
Miercuri, 19 aprilie, Galeria Alexandra’s a gazduit vernisajul expozitiei lui Ovidiu Lebejoara, artist plastic roman, stabilit in Statele Unite. Alexandra’s intra astfel pe lista galeriilor din toata lumea care l-au gazduit, in ultimii 10 ani, pe Ovidiu Lebejoara. Picturile sale, expuse la Atlanta, Boston, Chicago, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Washington, Bologna, Perugia, Montreal, Londra, Amsterdam, Buenos Aires, Tokyo, Johannesburg, Sydney, Stockholm si Paris, seduc prin maniera de a vizualiza natura intr-o maniera suprarealista, dar deloc agresiva, care-l izoleaza pe privitor de lumea zgomotoasa si de inerentele turbulente, oferindu-i, in schimb, pace interioara.
La vernisaj a participat publicul obisnuit al Galeriei Alexandra’s: critici de arta, artisti plastici, oameni de afaceri, jurnalisti, avocati, designeri. Atmosfera a fost intretinuta de Lacerta Winery, cu ale sale vinuri obtinute de-a lungul paralelei 45, nobile si fine, recunoscute pentru gustul bogat, complex si catifelat.
Pana pe 10 mai, lucrarile pictorului roman stabilit in Statele Unite pot fi vazute si achizitionate la Galeria Alexandra’s (Bucuresti, Piata Amzei nr. 5, telefon 0751 144 577).
“Ovidiu Lebejoară este un creator de spații reale sau imaginare în care meditația sa se sprijină pe o iconografie cu implicații contemporane – City of Angels, Who is Who and What is What, The Game of Life – compoziții în care personajele sunt subordonate conflictelor societății moderne, antagonismului bine – rău, alegerea de care parte ne situăm, aparținându-ne fiecăruia”. Sursa este aici.
Cateva zeci de imagini de la vernisaj gasiti aici.