Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Născută în orașul Rădăuți, Suceava, in 1960, Carmen Laura Ohmt a cochetat cu pictura fără a îndrăzni să expuna incă din facultate. Mai ales ca facultatea era de Științe Economice. Intre timp, a devenit expert evaluator ANEVAR, dar si pictor cu acte in regula. Din anul 2016 participa la expoziții de pictură colective și personale in Suceava, Timișoara, Maramureș. Alături de prof. Bodnar a organizat din anul 2010, în sistem privat- Tabăra Internațională de Pictură “Bucovina – trecut, prezent și viitor”, cu participarea unor pictori din diaspora ucraineană, de la care a invățat și care i-au fost sursă de inspirație. In lucrările sale abordeaza tehnica acrylic-pouring, tehnică mai puțin folosită la noi în țară, mai mult in Regatul Unit și Turcia.

*** Lista Pictorilor Români și Baza de Date cu Semnăturile Pictorilor Români constituie proiecte ale Galeriei Alexandra’s, a căror prima etapă este finalul anului 2019. Cele două produse vor fi publice, în scopul transparentizării pieței de artă și facilitării identificării și tranzacționării de lucrări de pictură clasică și contemporană autentice. Pictorii care vor să fie parte a acestui proiect sunt rugați să ne contacteze.

Vezi baza de date aici: ABCDEFGHIJKLMNOPRSTUVWXYZ.

Pentru mai multe detalii despre unii din artiștii pe care îi promovăm, îți recomandăm secțiunea Pictori. Pentru a achizitiona lucrările lor, intră pe alexandra-s.com/magazin/