Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

 

Ana Istodorescu este un  designer din noul val, pregatit sa cucereasca lumea, nu doar Romania, cu proiectele sale. Cel mai important proiect al sau: brandul Nita Sao, dedicat palariilor vintage-chic. Ana a cochetat cu designul inca din clasa a 9-a, cand, într-o zi, după ore, s-a urcat în autobuz şi, fără să spuna nimănui, s-a dus la cel mai mare boutique pentru tineri designeri: “Am cerut să am o întâlnire cu proprietara, a doua zi îi arătam deja la ce lucrasem până atunci, iar într-o lună, aveam creaţiile pe umeraşe, alături de cele ale unor nume foarte mari în ziua de azi”. Doi ani mai tarziu, creatiile sale purtau numele Nita Sao, o anagramare a prescurtării numelui sau, Ana Isto(dorescu).

Fabricarea unei pălării Nita Sao poate dura o zi, o săptămâna, o lună, sau mai mult, depinde de model si de detalii. “Nu-i deloc ceva pentru cei fără voinţă sau pasiune”, spune Ana, care a studiat la London College of Fashion, una dintre cele mai bune şcoli de modă din lume. Ce iese dupa atata munca? Uitati-va pe www.nitasao.com.

Pe 24 mai o poti cunoaste personal pe Ana Istodorescu, la Galeria Alexandra’s, alaturi de pictorul Ovidiu Puscasiu,  Detalii AICI.