Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Lui Stefan Apostol ii plac începuturile. “Iubesc ușile care mi se deschid și mă invită să explorez. Provocările mă incită, noutățile mă fac să simt că trăiesc, iar descoperirile din jurul și din lăuntrul meu mă fac să am zile unice, speciale și irepetabile așa cum suntem și noi oamenii. Orice lucru are un început. Să ne temem de el, să ne fie rușine? Eu cred că nu. Nu poți ajunge la performanță fără încercări multiple, fără stângăcii, fără eșecuri, fără să arzi la propriu și-apoi să renaști din propria-ți cenușă precum pasărea Phoenix”, scrie actorul pe blog.

Nascut in 1974, în Teiuș, județul Alba Iulia, Stefan Apostol este licenţiat al ASE București, specializarea Management Agroturism și Managementul Resurselor Umane, absolvent și licențiat al Universității București, Facultatea de Limbi Străine, specializarea Engleză. Realizator de programe radio încă din anii studenției, a activat în cadrul trupelor de teatru din facultate ca actor, dar ca și coordonator al unor proiecte de teatru. A jucat în seriale TV și reclame în cadrul MediaPro Group, iar în prezent este moderator și producător de emisiuni la Radio 1 România și content writer la MovieNews.ro. 

A publicat poezie și proză în revistele facultăților în care a studiat, iar prima recunoaștere oficială a creațiilor sale literare a avut loc în Gala poeziei de dragoste Preludii pentru fluturi”,ediție îngrijită de Daniela Toma, apărută la Editura Art Creativ, București, 2015. A publicat alături de alți coautori în: Antologia literară Cuplul în căutarea paradisului pierdut, Editura Karta-Graphic; Timpul pietrelor preţioase, Editura Art Creativ; Antologia de poezie Aripi de zăpadăEditura LifeArt; În dreptul luminii , Editura Art Creativ; Literatura de ieri, de azi și de mâine, Editura Liric Graph; Iubiri înrourate, Editura Liric Graph.

“Activez încă din anul 2013 în cadrul „Cenaclului de Urgență”, actualmente GRUPUL LITERAR ART CREATIV, unde am participat cu creațiile mele, atât în versuri, cât și în proză în diversele manifestări organizate. Particip la numeroase lansări de carte recitând din poeziile autorilor şi la întâlniri ale mai multor cenacluri literare cu programe artistice”.

Stefan Apostol vine la Galeria Alexandra’s, pe 28 noiembrie, la ultima Gala ROCAT din acest an. Vino sa-l cunosti. Afla mai multe despre eveniment de aici: 100 ani de la Unirea cu Bucovina – Gala ROCAT la Galeria Alexandra’s