Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Dumitru Mihai Glodeanu și Cătălin Geană au fost protagoniștii celei de-a 27-a GALE ROCAT, ce a avut loc pe 27 februarie 2020 la Galeria Alexandra’s.

Cătălin GEANĂ este un sculptor român ce face cinste României. Absolvent al Academiei Naționale de Arte, membru UAP, Cătălin GEANĂ a câștigat premiul întâi la Bienala de Artă de la Londra în 2015, premiul al II-lea „Leonardo pentru Sculptură” la Bienala de la Chianciano (Italia) și premiul III în cadrul Expoziției de Sculptură „Brâncușiană” de la Târgu-Jiu. Detalii  AICI. Dumitru Mihai Glodeanu îşi asumă cu mândrie lucrările ce i-au fost  prezente în galerii din ţară şi din străinătate încă din perioada de studii. La doar 26 de ani, Dumitru Glodeanu este un artist plastic consacrat timpuriu și cu un potențial artistic exploziv. Detalii AICI.

Seara de 27 februarie a fost o tentație și datorită partenerilor Galeriei: AQUA Carpatica ne asigura lichidul vital atât de elegant ambalat, iar Domeniul Coroanei Segarcea a prezentat o gama de băuturi excepționale (detalii AICI. Seara a fost, de asemenea, o oportunitate și pentru cei interesați de schimburi comerciale cu Marea Britanie, datorită prezenței reprezentanților Camerei de Comerț Româno-Britanice (detalii AICI).

ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne. Promovăm pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească. Evenimentele ROCAT au loc în Galeria Alexandra’s în prezența a 50-100 de persoane care discuta cu artiștii, asculta muzică, admiră exponatele din galerie. Cu ocazia fiecarei Gale ROCAT prezentam si programul de fidelizare Alexandra’s, prin care se pot achiziționa, cu plata în rate, obiecte de artă în valoare de până la 5.000 de euro.

Vezi imagini de la eveniment facebook.com/galeria.alexandras/