Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Buna, sunt Anda, mama a doua minuni!Yannis si YanniA!  Prima m-a (re)invatat ce e Iubirea, Simplitatea, Bucuria si Jocul.  Prin cea de -a doua transpun aceste invataturi, exprimand frumosul asa cum il vad eu prin ochii puiului meu.  Picaturi de frumos, de suflet, de natura si de culoare sunt in toate bijuteriile YanniA.
Din natura imi iau cele mai multe dintre materiile de lucru: roca, piele, perle, coral, dar si dintre sursele de inspiratie; maci, fluturi, animalute, alte flori!
Toate acestea si multe altele se regasesc si in colectia ” Martisor”, pe care am onoarea sa v-o prezint!

    

Un mit romanesc cu privire la mărţişor povesteşte cum Soarele a coborât pe Pământ în chip de preafrumoasă fată. Dar un zmeu a furat-o şi a închis-o în palatul lui. Atunci păsările au încetat să cânte, copiii au uitat de joacă şi veselie, şi lumea întreagă a căzut în mâhnire. Văzând ce se întâmplă fără Soare, un tânăr curajos a pornit spre palatul zmeului să elibereze preafrumoasa fată. A căutat palatul un an încheiat, iar când l-a găsit, a chemat zmeul la luptă dreaptă. Tânărul a învins creatura şi a eliberat fata. Aceasta s-a ridicat înapoi pe Cer şi iarăşi a luminat întregul pământ. A venit primăvara, oamenii şi-au
recăpătat veselia, dar tânărul luptător zăcea în palatul zmeului după luptele grele pe care le avuse. Sângele cald i s-a scurs pe zăpadă, până când l-a lăsat pe tânăr fără suflare. În locurile în care zăpada s-a topit, au răsărit ghiocei – vestitori ai primăverii.

Se spune că de atunci lumea cinsteşte memoria tânărului curajos legând cu o aţă două flori: una albă, alta roşie. Culoarea roşie simbolizează dragostea
către frumos şi aminteşte de curajul tânărului, iar cea albă este a ghiocelului, prima floare a primăverii. Primiti in suflet si in privire simbolul Primaverii si al revenirii la forma florala a existentei noastre!!! Micile simboluri sa va (re) aduca credinta, optimismul si veselia.

Cu drag, Anda, mama de YanniS si YanniA!

Vino pe 28 februarie, la Galeria Alexandra’s, sa vezi noua colectie de martisoare YanniA. Detalii AICI.