Meniu

Plată şi livrare

PLATA

Plata se poate face prin card bancar, numerar prin ramburs, la sediul galeriei din București, Piața Amzei, nr.5, ap. 14, sector 1, sau prin ordin de plată în contul vânzătorului.

 1. Folosind cardul bancar – dacă ridici comanda de la sediul Galeriei Alexandra’s, din București, Piața Amzei, nr.5, ap. 14, sector 1.
 2. Online cu cardul.
 3. Ramburs – plătești în momentul în care curierul îți aduce produsele la adresa specificată.
 4. Virament bancar folosind datele de mai jos:
  GLADSTONE-HARY GROUP INVESTMENTS SRL
  CUI: 24496913
  Banca: Transilvania – Sucursala Marriott
  IBAN: RO73BTRL06401202M092232XX

  la „explicații plăți” se adauga numărul de comandă/factură si data emiterii.

Atenție:

 • In cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, etc. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.
 • Pentru plata prin virament termenul de livrare se poate prelungi cu 2-4 zile.
 • Livrarea în provincie: costul va fi situat între 50 lei și 100 lei (în funcție de distanță și de dimensiunea coletului) și va fi achitat de către client firmei de curierat.
 • Cumpărăturile cu valori mai mari de 4.000 lei beneficiază de livrare gratuită.

 

LIVRARE

 1. Livrarea se va face la adresa indicată de Cumpărător în formularul de comandă prin intermediul unor firme specializate de curierat sau poştă. Costul livrării este cel menţionat în formularul de comandă şi urmează a fi suportat integral de către Cumpărător.
 2. Livrarea se poate face și direct la sediul Vânzătorului din București, Piața Amzei, nr.5, ap. 14, sector 1. În acest caz nu se va percepe niciun cost suplimentar pentru livrare.
 3. Livrarea se va face în termen de:
 • 2 zile lucrătoare în București.
 • 5 zile lucrătoare în țară.
 • minimum 14 zile lucrătoare în afara țării, cu respectarea programului de funcționare al Vânzătorului.
 • În cazuri speciale, la solicitarea cumpărătorilor, livrările fizice se efectuează door-to-door, prin reprezentanții vânzătorului (flota Alexandra’s) în București si țară.
 1. Livrarea produselor se va face întotdeauna după achitarea prețului de către Cumpărător, plata urmând a se face cel mai târziu la data livrării produsului.
 2. Transferul dreptului de proprietate și al riscurilor de la Vânzător la Cumpărător se va face odată cu livrarea produselor.