Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Achiziţii în rate

 

 

vezi detalii

Galeria Alexandra’s oferă, în acest moment, cel mai avantajos sistem de achiziție de artă din România: sistemul Artă în Rate.

Totul se desfășoară în câteva etape deloc complicate:

Etapa 1

Vă alegeți, din magazinul online sau la sediul Galeriei, ce vă doriți: picturi, sculpturi, orologerie, decorațiuni sau obiecte de mobilier. Uitați-vă și la prețuri, pentru că sistemul Artă în Rate se aplică doar pentru achiziții în valoare totală de maxim 5.000 de euro.

Etapa 2

Veniți la sediul Galeriei și semnați contractul de punere în posesie, factura, angajamentul de plată în 12 rate lunare a sumei totale stabilite și procesul-verbal de predare în bună-stare a obiectelor de artă dorite.

Etapa 3

Luați obiectele de artă acasă și decorați-vă locuința sau biroul așa cum v-ați imaginat. Da, exact așa: dacă totul decurge firesc, puteți pleca acasă cu obiectele dorite chiar în ziua în care ați decis să le achiziționați.

Etapa 4

Nu uitați să achitați, lunar, rata stabilită prin angajamentul de plată. Suntem serioși și ne așteptăm ca și clienții noștri să fie la fel.

Etapa 5

La finalul perioadei de plata a ratelor, veți primi contractul ce atestă proprietatea dumneavoastră asupra operelor de artă, alaturi de certificatele de autenticitate ale acestora. Din acest moment, sunteți proprietarul lor, le puteți păstra sau vinde, după cum doriți, având toate documentele necesare.  

Sistemul Artă în Rate funcționează fără dobânzi și fără costuri sau comisioane ascunse. Ne bazăm pe buna-credință a clienților noștri, în speranța că astfel vom face din artă ceea ce a fost, cândva: apanajul oamenilor inteligenți și sofisticați ce se strâng în comunități agreabile.

Vrei mai multe informații despre sistemul Artă în Rate? Scrie la office@alexandra-s.com și programează-ți o vizită la Galerie. Vei primi acolo toate informațiile necesare.