Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Ochiul exersat al Roxanei Barbulescu a descoperit imediat tiparul cromatic al lui Ovidiu Lebejoara: “gamele coloristice pe care artistul a ales să le utilizeze în creațiile sale (…) acele asocieri ireale de culori complementare, de contraste (…) această cromatică are menirea de a sublinia atmosfera pe care vrea să o redea narațiunilor sale, de a sublinia valoarea lor simbolică, situându-le și cromatic la granița dintre real și fantastic”.

Daca nu ai vazut inca lucrarile, afla ca toate fotografiile de la vernisajul expozitiei lui Ovidiu Lebejoara sunt aici.

Inca un pasaj relevant din textul Roxanei: “Ovidiu Lebejoară este un creator de spații reale sau imaginare în care meditația sa se sprijină pe o iconografie cu implicații contemporane – City of Angels, Who is Who and What is What, The Game of Life – compoziții în care personajele sunt subordonate conflictelor societății moderne, antagonismului bine – rău, alegerea de care parte ne situăm, aparținându-ne fiecăruia”.

——————————-

Textul integral este aici, pe site-ul ArtaR, o asociatie culturala pe care o puteti sprijini, daca sunteti iubitori de arta, de frumos, cu 2% din impozitul pe venit retinut de stat. Daca aveti venituri din salarii, descarcati declaratia 230 aici: ARTAR – 2016Declaratia 230 este completata deja cu datele Asociatiei Culturale ARTAR. Nu este obligatoriu sa completati campul rezervat sumei, deoarece organul fiscal va calcula suma corespunzatoare a 2% din impozitul pe venit, asa ca lasati casuta goala. Declaratia se completeaza de mana, in doua exemplare. Una ramane la contribuabil, cealalta se depune direct sau poate fi trimis prin posta, cu confirmare de primire, la Administratia Fiscala a localitatii de domiciliu din Cartea de Identitate. Termenul limita pentru depunerea declaratiilor este de 25 mai anul curent pentru impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior.