Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Joi, 31 august, Galeria Alexandra’s a organizat a treia Gala ROCAT, care a adus laolalta trei artisti contemporani senzationali: pictorita Ana Necolau – citeste mai multe aici; designerul Delia Lazar – citeste mai multe aici; bijutierul Kristian Dimofte – citeste mai multe aici. Cateva zeci de persoane au facut neincapatoare spatiile galeriei, care s-au bucurat sa admire creatiile celor trei designeri.

ROCAT este o serie de evenimente dedicate artei din Romania, in toate formele ei, ca un omagiu adus Centenarului Marii Uniri. Timp de un an, vom pune fata in fata artisti plastici, creatori de bijuterii, designeri de moda, muzicieni si tineri merituosi, intr-un loc plin de lucruri frumoase, din inima Bucurestiului. Te invitam sa participi si tu la aceste evenimente. Vei putea cunoaste oameni deosebiti, socializa si, mai presus de toate, vei putea vedea si auzi lucruri cu care Romania se mandreste in toata lumea.

Tipul evenimentului: cocktail
Dresscode: elegant/casual
VIP&press: da
RSVP: recomandat

Acces: 
Din motive ce tin de siguranta si de normele ISU, cladirea noastra poate gazdui un numar limitat de persoane. De aceea, accesul va fi permis numai pe baza de invitatie. Invitatiile se obtin comunicand intentia dvs. la office@alexandra-s.com si adaugand numele, ocupatia, un numar de telefon.

Jurnalistii, invitatii celor trei artisti si clientii Galeriei Alexandra’s nu trebuie sa parcurga aceasta procedura.