Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Sculptorul Bogdan Turcea vine joi, 17 ianuarie, la Galeria Alexandra’s, alaturi de pictorul Dumitru Glodeanu, la o Gala ROCAT sustinuta de Domeniile Samburesti.  Sculptorul Bogdan Turcea își așează creația de la această oră în gramatica şi stilistica unui nou antropocentrism, fiind pe cale de a dezvolta un stil inconfundabil. Avem în față un parcurs a cărui alcătuire se poate revela pe mai multe paliere de natură să provoace nuanțe și asociații utile. Suntem invitați să participăm la un discurs artistic în care artistul a ştiut să „citească“ țesătura de simboluri din baroc până la expresionismul metafizic cu reverberări în mistica şi atemporala viziune ”ortodox – platoniciană”, cum afirmă chiar creatorul acestor lucrări.

*** Lista Pictorilor Români și Baza de Date cu Semnăturile Pictorilor Români constituie proiecte ale Galeriei Alexandra’s, a căror prima etapă este finalul anului 2019. Cele două produse vor fi publice, în scopul transparentizării pieței de artă și facilitării identificării și tranzacționării de lucrări de pictură clasică și contemporană autentice. Pictorii care vor să fie parte a acestui proiect sunt rugați să ne contacteze.

Vezi baza de date aici: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z.

Pentru mai multe detalii despre unii din artiștii pe care îi promovăm, îți recomandăm secțiunea Pictori. Pentru a achizitiona lucrările lor, intră pe alexandra-s.com/magazin/