Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Romeo Marius Burcea este intruchiparea modestiei, cererea unui simplu CV il copleseste. In fapt, cel ce semneaza cu pseudonimul ROMENNO este un bucurestean get-beget, nascut in 1971, absolvent al Liceului de Arta “Nicolae Tonitza”. A participat la expozitia de grup “Temeiuri”, din 2014, cu tema “Arborele Vietii”, la expozitia de grup din galeria “Elite Prof Art” (2015) si la mai multe expozitii de grup organizate de “Aria Management” in perioada 2016 – 2017. “Nu-mi stiu cronicile facute pe tema lucrarilor mele”, isi incheie el prezentarea.

*** Lista Pictorilor Români și Baza de Date cu Semnăturile Pictorilor Români constituie proiecte ale Galeriei Alexandra’s, a căror prima etapă este finalul anului 2019. Cele două produse vor fi publice, în scopul transparentizării pieței de artă și facilitării identificării și tranzacționării de lucrări de pictură clasică și contemporană autentice. Pictorii care vor să fie parte a acestui proiect sunt rugați să ne contacteze.

Vezi baza de date aici: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z.

Pentru mai multe detalii despre unii din artiștii pe care îi promovăm, îți recomandăm secțiunea Pictori. Pentru a achizitiona lucrările lor, intră pe alexandra-s.com/magazin/