Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Pictorul Ovidiu Puscasiu face parte din acea rara categorie de artisti carora zeci de mii, poate sute de mii de oameni le-au vazut lucrarile fara sa stie insa cui apartin. Asta pentru ca Ovidiu Puscasiu a pictat biserici din Corbu (Harghita), Colmenar (Madrid, Spania), Comsesti (Cluj), Iacobeni (Cluj), biserica Spitalului Marius Nasta sau Capela Paraclis “Cutitul de Argint”. In acest moment lucreaza la pictura Bisericii “Pogorarea Sfantului Duh” din Gura Vaii, judetul Brasov. In acest moment isi pregateste doctoratul in Arta Sacra si este membru al Comisiei de Pictura Bisericeasca de pe langa Patriarhia Romana.

Dincolo de pictura religioasa, regasim un alt Ovidiu Puscasiu, cel cunoscut prin expozitiile de pictura laica de la Hanul cu Tei si Muzeul Satului, cel ale carui lucrari sunt in colectii particulare din Romania, Franta, Italia, Spania, Germania si Statele Unite ale Americii.

Pe 24 mai il poti cunoaste pe Ovidiu Puscasiu, la Galeria Alexandra’s, alaturi de designerul Ana Istodorescu. Detalii AICI.