Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Desi a avut loc in acelasi timp cu cateva evenimente culturale majore, dar si cu petrecerea anuala VIVA, Galeria Alexandra’s a fost, joi, neincapatoare pentru cei veniti la Gala ROCAT cu numarul 11, ce i-a pus fata in fata pe pictorul Ovidiu Puscasiu si pe designerul Ana Istodorescu, la un eveniment sustinut de KVINT si Aqua Carpatica si prezentat de expertul de arta Mariana Dragu.

Vezi cateva zeci de imagini de la eveniment AICI

Pictorul Ovidiu Puscasiu face parte din acea rara categorie de artisti carora zeci de mii, poate sute de mii de oameni le-au vazut lucrarile fara sa stie insa cui apartin. Asta pentru ca Ovidiu Puscasiu a pictat mai multe biserici din Romania si Spania. Dincolo de pictura religioasa, regasim un alt Ovidiu Puscasiu, cel cunoscut prin lucrarile sale de pictura laica din colectii particulare din sase state. Picturile expuse de Ovidiu Puscasiu la Galeria Alexandra’s pot fi cumparate si in rate. Citeste mai mult aici: Profil de artist – Ovidiu Puscasiu

Ana Istodorescu este designer prin vocatie. Creeaza si vinde articole vestimentare de la 15 ani, a studiat la una dintre cele mai bune şcoli de modă din lume si a cucerit Romania cu palariile sale vintage-chic, cunoscute sub numele Nita Sao (o anagramare a prescurtării numelui sau, Ana Istodorescu). Ana vine cu cele mai recente creatii ale sale, care vor putea fi probate si chiar cumparate. Citeste mai mult aici: Profil de artist – Ana Istodorescu (Nita Sao)

KVINT, bautura serii, este un produs exclusivist si putin cunoscut in Romania, desi se bate de la egal la egal cu branduri de renume pe plan mondial. KVINT inseamna 1800 de hectare de vita-de-vie, douazeci de soiuri de struguri, 10 milioane de litri de bauturi puse la invechit inca din 1938, 20 de milioane de sticle de vinuri si divinuri vandute anual. Citeste mai mult aici: KVINT, vinuri de poveste, din Tiraspol

ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne. Prin proiectul ROCAT, Galeria Alexandra’s promoveaza pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească. Citeste mai mult aici.