Meniu
O surpriză inedită pentru români din partea brandului românesc de apă minerală AQUA Carpatica. Emoții și dor de acasă pentru românii care au trecut de 1 Decembrie prin Times Square. Drapelul național, munții Carpați, dar și o urare atât în limba română, cât și în limba engleză au putut fi văzute pe 13 ecrane din Times Square, New York City, chiar de 1 decembire, Ziua Națională a României.
Surpriza a fost pregătită de brandul românesc de apă minerală naturală AQUA Carpatica, brandul care anul acesta a demarat o campanie națională de construire a unui brand de țară și de promovare a României ca Patria Apelor Minerale. AQUA Carpatica și-a construit un vis îndrăzneț. Brandul românesc își dorește să pună România pe harta lumii și să o facă cunoscută la nivel internațional ca Patria Apelor Minerale. Prin toate acțiunile sale atât la nivel local, cât și în toate țările în care este prezentă continuă să facă pași importanți în demersul său de a duce mai departe tradiția României în ape minerale naturale, precum fiecare țară are propriile produse emblematice cu care se poate mândri.
Acest demers nu ar fi posibil fără sprjjinul și implicarea oamenilor care cred în țara lor, dar și în avantajele competitive tangibile pe care România le are. Cei mai buni ambasadori pentru promovarea unei țări sunt chiar cetățenii ei, iar pe această cale ținem să le mulțumim românilor atât celor din țară, cât și celor plecați în străinătate pentru suportul pe care ni l-au acordat în promovarea României ca Patria Apelor Minerale:
„Apa minerală poate deveni un brand de țară al României, prin care să se promoveze la nivel internațional, așa cum fiecare țară are propria tradiție în ceea ce privește produsele sale emblematice. România merită să fie promovată, este o țară unică, cu peisaje care îți taie răsuflarea și comori de neprețuit. Printre acestea, se numără și apele minerale naturale.” – Jean Valvis, Președinte, Director-General AQUA Carpatica.
AQUA Carpatica este cel mai vechi si mai de nadejde partener al Galeriei Alexandra’s. Cateva mii de participanti la cele peste 50 de evenimente ale Galeriei Alexandra’s s-au bucurat, de fiecare data, de excelentul lichid vital furnizat de AQUA Carpatica.