Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Consecventă obiectivului de promovare a pictorilor români în spațiul european, Asociația Culturală Alexandra’s reîncepe turneul Artă de Cinci Stele.
Phoenicia Grand Hotel București va fi gazda primei expoziții de pictură contemporană Artă de Cinci Stele, construită în jurul operelor lui Petru Asimionese. Colecția Horoscop este printre cele mai reușite serii de lucrări semnate de artistul în vârstă de 52 de ani. Absolvent de studii de Arte Plastice, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, cu zeci de expoziții personale și de grup și numeroase lucrări în colecții private din România și din străinătate, Petru Asimimionese se prezintă ca un artist complex, care nu încetează să surprindă prin prospețime. Puteți vedea lucrările lui aici.
Turneul Artă de Cinci Stele se desfășoară sub egida UNESCO România și cu sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici, având ca parteneri magazinul online de artă Alexandra-s.com, Crama Gramofon și AQUA Carpatica.

Gazda evenimentului, Phoenicia Grand Hotel, este printre cele mai noi și mai bine cotate hoteluri ale Capitalei. Poziționat într-o zonă frumoasă a orașului, cu acces rapid la multe locuri iconice ale Bucureștiului, dar și dotat cu săli de conferință, centru spa și localuri cu mâncare internațională, Phoenicia Grand Hotel este hotelul preferat de străinii aflați într-un city-break sau veniți cu afaceri în România, aceștia fiiind și parte a publicului-țintă al evenimentului, alături de iubitorii de artă care ne-au fost mereu alături.

  • Vinul evenimentului vine de la Gramofon Wine, creația unui alt artist. După ani de străinătate și aflat în căutarea unui loc liniștit, saxofonistul Marcel Pascu descoperă o fostă fermă viticolă și un conac în inima podgoriei Dealu Mare. Decide să înceapă o facă vin, e mulțumit de rezultate, primește laude și oferte de colaborare, așa că în 2015 fondează Crama Gramofon. Din 2019 face echipă cu antreprenorul Marcel Vulpoi, vinificatorul Gabi Lăcureanu și viticultorul Ovidiu Cojocaru, brandul se transformă în Gramofon Wine iar sticlele conțin acum vinuri memorabile din soiuri ca Fetească Neagră, Chardonnay, Merlot, Sauvignon Blanc, Fetească Regală.
  • Alături de asemenea vinuri nu putea sta decât o apă premium. AQUA Carpatica este o apă stabilă, bogată în minerale, ideală pentru o dietă scăzuta în sodiu si, poate cel mai important, fără nitrați detectabili. intrând în categoria apelor oligominerale. Toate componentele sale sunt în echilibru perfect, saracă în sodiu și este o apă recomandată de Societatea Română de Pediatrie pentru prepararea hranei bebelușilor, având cel mai mic nivel de nitrați dintre toate apele plate din România.
  • Alexandra-s.com, reprezentat comercial al artistului plastic Petru Asimionese, este cel mai sofisticat magazin de artă din România și singurul care oferă, pe lângă aproape o mie de obiecte de artă clasică și contemporană autentice, și posibilitatea de a le achiziționa în rate, direct, nu prin bănci sau IFN-uri. Pe toată durata expoziției, adică până în luna decembrie, clienții Phoenicia Grand Hotel vor avea o reducere de 10% la achiziția tablourilor din expoziție.

Date fiind condițiile speciale de organizare a evenimentului, rugăm persoanele interesate să confirme participarea sau intenția de a achiziționa un tablou, la numărul de telefon 0743 007 077 (dl. Ovidiu).