Selectează o Pagină
Meniu
Inchide


Asociația Culturală Alexandra’s continuă turneul Artă de Cinci Stele in scopul promovării pictorilor români în spațiul european. Phoenicia Grand Hotel București va fi gazda celei de-a doua expoziții de pictură contemporană Artă de Cinci Stele, construită în jurul operelor Gabrielei Cristea. Studentă în anul al III-lea la Universitatea Națională de Arte din București, la secția de Artă Murală, se simte mai apropiată de pictură, respectiv de tehnica uleiului pe pânză pentru că îi oferă un bun prilej de descoperire de sine. Turneul Artă de Cinci Stele se desfășoară sub egida UNESCO România și cu sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici, având ca parteneri galeria de artă Alexandra’s prin magazinul online de artă alexandra-s.com, Asociația Culturală Alexandra’s, grupul Phoenicia, Crama Villa Vinèa și AQUA Carpatica.

Gazda evenimentului, Phoenicia Grand Hotel, este printre cele mai noi și mai bine cotate hoteluri ale Capitalei. Poziționat într-o zonă frumoasă a orașului, cu acces rapid la multe locuri iconice ale Bucureștiului, dar și dotat cu săli de conferință, centru spa și localuri cu mâncare internațională, Phoenicia Grand Hotel este hotelul preferat de străinii aflați într-un city-break sau veniți cu afaceri în România, aceștia fiiind și parte a publicului-țintă al evenimentului, alături de iubitorii de artă care ne-au fost mereu alături.

Vinul evenimentului vine de la Crama Villa Vinèa, fondată în 2004, în Valea Târnavelor. Cu o suprafață de 70 de hectare, pe care sunt cultivate soiuri locale și internaționale de struguri – Sauvignon Blanc, Riesling, Gewürztraminer, Pinot Noir, Merlot și Kerner -, compania produce în prezent 20 de vinuri, grupate în 3 game: Premium, Selection și Classic. Terroirul impresionant, cu cea mai înaltă clasificare din România, metodele de producție și pasiunea celor doi vinificatori, Misi Denes și Celestino Lucin, oenologul anului 2009, conform publicației italiene Gambero Rosso, fac ca vinurile Villa Vinèa să fie extrem de apreciate pentru calitatea, savoarea și mineralitatea lor. Spumantul Cuvee Celest, vinul de desert Contessa sau asamblajele de soiuri românești și internaționale – Diamant, Argilla sau Rubin au fost constant apreciate de pasionații de vin, fiind constant medaliate cu medalii de aur la concursuri naționale sau internaționale.

Alături de asemenea vinuri nu putea sta decât o apă premium. AQUA Carpatica este o apă stabilă, bogată în minerale, ideală pentru o dietă scăzuta în sodiu si, poate cel mai important, fără nitrați detectabili. intrând în categoria apelor oligominerale. Toate componentele sale sunt în echilibru perfect, saracă în sodiu și este o apă recomandată de Societatea Română de Pediatrie pentru prepararea hranei bebelușilor, având cel mai mic nivel de nitrați dintre toate apele plate din România.

Alexandra-s.com este cel mai sofisticat magazin de artă din România și singurul care oferă, pe lângă aproape o mie de obiecte de artă clasică și contemporană autentice, și posibilitatea de a le achiziționa în rate, direct, nu prin bănci sau IFN-uri. Pe toată durata expoziției, adică până în luna decembrie, clienții Phoenicia Grand Hotel vor avea o reducere de 10% la achiziția tablourilor din expoziție.

Date fiind condițiile speciale de organizare a evenimentului, rugăm persoanele interesate să confirme participarea sau intenția de a achiziționa un tablou, la numărul de telefon 0743 007 077 (dl. Ovidiu).