Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Începem prin a mulțumi managementului Phoenicia Grand Hotel, care a făcutposibil ca turneul Artă de Cinci Stele, organizat de Galeria Alexandra’s și de Asociația Culturală Alexandra’s, să-și urmeze cursul firesc și să-și atingă obiectivul de promovare a pictorilor români în spațiul european,
Am ales Phoenicia Grand Hotel pentru că este printre cele mai noi și mai bine cotate hoteluri ale Capitalei. Poziționat într-o zonă frumoasă a orașului, cu acces rapid la multe locuri iconice ale Bucureștiului, dar și dotat cu săli de conferință, centru spa și localuri cu mâncare internațională, Phoenicia Grand Hotel este hotelul preferat de străinii aflați într-un city-break sau veniți cu afaceri în România. Ei bine, chiar acești oameni sunt publicul-țintă al evenimentului nostru, construit în jurul operelor lui Petru Asimionese, un artist plastic prestigios, cu zeci de expoziții și numeroase lucrări în colecții private din România și din străinătate, Petru Asimimionese se prezintă ca un artist complex, care nu încetează să surprindă prin prospețime. Lucrările sale sunt disponibile la vânzare aici, iar pe toată durata expoziției, adică până în luna decembrie, clienții Phoenicia Grand Hotel vor avea o reducere de 10% la achiziția lor.

Turneul Artă de Cinci Stele se desfășoară sub egida UNESCO România și cu sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici, având ca parteneri Crama Gramofon și AQUA Carpatica.

Date fiind condițiile speciale de organizare a evenimentului, rugăm persoanele interesate să confirme participarea sau intenția de a achiziționa un tablou, la numărul de telefon 0743 007 077 (dl. Ovidiu).