Meniu

Pe stradutele desenate de arhitectii vremii, in 1841, pentru a delimita Piata Amzei, niste oameni extraordinari au construit cladiri care sa arate deschiderea orasului catre o Europa moderna. Intr-o astfel de cladire care respira istorie prin toti porii si-a gasit casa Galeria Alexandra’s, iar prin tablourile, mobilierul si obiectele de arta pe care le gazduieste, devine, ea insasi, parte din povestea locului.

Deschisa publicului pe 7 iunie 2015, Galeria Alexandra’s a surprins prin concept si manifestări.

Majoritatea lucrarilor si obiectelor sunt in regim de consignatie, iar aranjarea lor este facuta nu doar pentru a va ajuta sa va completati propriile colectii, ci si cu intentia de a va sugera idei de design interior.

Seara organizam evenimente speciale: vernisaje de expozitii de pictura, lansari de carte, degustari de vinuri, concerte, intalniri cu personalitati, si oferim cu drag spatiul galeriei pentru gazduirea de evenimente corporate: cocktailuri, baluri, gale, sesiuni de networking, lansari de produse etc.

Va invitam sa intrati si pe paginile dedicate serviciilor noastre pentru a descoperi ceea ce va intereseaza.

Consignatie – depui spre vânzare picturi şi obiecte de artă decorativă iar noi le vindem la cel mai bun pret

Autentificare&Evaluare – particularitățile operei, tranzacțiile trecute ale unor opere similare și capacitatea de absorbție a pieței

Restaurare&Inramare – pentru cei interesati de conservarea sau repararea operelor de artă aflate in proprietate

Consiliere Achizitii – achiziționeaza cele mai potrivite tablouri și obiecte de artă în raport cu bugetul de care dispui.

Consiliere Design – te putem ajuta să-ti transformi biroul, casa și grădina într-un spațiu de vis

Organizare evenimente – discuții de afaceri, ceremonii, tururi private, cocktailuri, networking, lansari de produs, degustari

Va incurajam sa cumparati obiecte de arta. De la Marea Criza din 1930 incoace, arta s-a dovedit a fi cea mai buna investitie financiara. Valoarea operelor de arta supravietuieste de cele mai multe ori scaderii economice si inflatiei, iar trendul pe piata obiectelor de arta este crescator de aproape o suta de ani. In plus, pe langa faptul ca iti protejeaza banii, arta este singura investitie care iti bucura sufletul şi iti infrumuseteaza locuinta.