Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

AFI ART, proiectul cultural al AFI Cotroceni, continua. 26 de tablouri realizate de artistii Galeriei Alexandra’s poti fi admirate pe culoarul Oxford din cel mai mare mall al Bucurestiului. Tablourile sunt etichetate cu numele artistului, numele lucrarii si un numar de telefon la care puteti afla mai multe despre posibilitatile de achizitionare. Este a doua serie de tablouri expuse de Galeria Alexandra’s in AFI Cotroceni, dupa prima expozitie, desfasurata in perioada verii.

Vezi tablourile expuse in AFI Cotroceni pe facebook.com/galeria.alexandras

AFI Cotroceni este cel mai mare mall din Romania, cu peste 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, hypermarket, douazeci de sali de cinema si IMAX 3D, restaurante, pista de carting, cazinouri, patinoar, perete de escalada, lac artificial, arena laser tag, spatiu expozitional, pista de role, sali de bowling si de snooker.

Galeria Alexandra’s este cea mai activa organizatie de arta din Bucuresti, organizand anual peste 50 de evenimente (ROCAT, Arta de 5 Stele, Health&Art) si sprijinind, anual, peste 100 de artisti care participa gratuit la tabere de creatie. Parteneriatul cu AFI Cotroceni se inscrie intr-o lista selecta, alaturi de proiectele derulate cu UNESCO, UAP si Ministerul Culturii.