Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Strabunicii si Galeria Alexandra’s te invită într-o incursiune interesantă și amuzantă în istoria costurilor cu igiena si frumusețea. Pe simeze vor sta câteva zeci de facturi, nir-uri, avize și cec-uri interbelice, ce contin prețuri la peste o sută de produse, de la cârlige de mustăți și prezervative până la parfumuri, pudre și paste de dinti. Nu în ultimul rând, vei putea vedea cât de frumoase erau aceste documente în perioada interbelică, doldora de gravuri și de desene incredibil de complicate.
Expoziția se deschide vineri, 11 octombrie, ora 19.00, în cadrul programului Noaptea Alba a Galeriilor la Galeria Alexandra’s, la sediul Galeriei Alexandra’s, în str. Piața Amzei nr. 5.

Galeria Alexandra’s este cea mai activa organizatie de arta din Bucuresti, organizand anual peste 50 de evenimente (ROCAT, Arta de 5 Stele, Health&Art) si sprijinind, anual, peste 100 de artisti care participa gratuit la tabere de creatie. Lucrarile artistilor Galeriei pot fi achizitionate de pe https://alexandra-s.com/magazin/.
Strabunicii este o colectie de carti de istorie entry-level, menita sa arate contemporanilor cat de creativi si de destepti erau strabunicii lor. Seria Strabunicii contine patru titluri ce pot fi achizitionate de pe https://bogdanstoica.ro/shop