Meniu

Gala Lions - "Cavaleri in lupta impotriva intunericului"De cand am deschis portile galeriei Alexandra’s pentru publicul larg, pe 7 iunie 2016, evenimentele s-au succedat cu repeziciune – lansari de carte, expozitii de pictura, sesiuni de networking, degustari de vinuri si concerte, participarea la Noaptea galeriilor, gazduirea de intalniri de business si multe altele. Vestea despre un alt fel de univers, chiar in centrul orasului, s-a raspandit mai cu seama in mediul de afaceri si in lumea investitorilor in arta si acest lucru ne-a confirmat ca drumul pe care l-am ales este cel mai potrivit, deopotriva frumos si greu. Gala Lions – Cavaleri in lupta impotriva intunericului sta marturie in acest sens.

Anul trecut am devenit parteneri ai „Oameni si companii” si am participat la cocktailurile de networking care au avut loc in Bucuresti si in tara, pentru ca noi consideram ca un factor important in cresterea si dezvoltarea mediului de afaceri din Romania il constituie facilitarea conectarii reale a oamenilor din diverse domenii de activitate.

Fideli crezului cu care am pornit la drum – acela ca trebuie sa ne implicam activ si in sustinerea si promovarea artistilor contemporani, in paralel cu toate celelalte activitati ale galeriei, am inceput sa organizam taberele internationale de pictura desfasurate sub umbrela unui concept generos – „Alexandra’s artists – povesti colorate cu stil”.

In toamna anului trecut, Guvernatorul Lions Club District 124 Romania, doamna Daniela Holzheimer ne-a povestit cu pasiune despre proiectele Lions animate de crezul „Nu uita sa daruiesti” si, spre marea noastra bucurie, ne-a propus sa organizam impreuna, o noua tabara internationala de pictura, despre care ati putut afla de aici.

Pictorii aflati in tabara „Colours of Bucovina” au donat cu drag lucrari realizate la Sucevita, mai ales cand au aflat ca destinatia lor va fi aceea de strangere de fonduri destinate activitatilor caritabile desfasurate de Lions Club District 124 la nivel national.

Tot acest preambul a fost necesar pentru a va oferi o imagine potrivita a contextului in care, pe 21 ianuarie, s-a desfasurat Gala Lions – Cavaleri in lupta impotriva intunericului, la hotelul Radisson Blu din capitala.

A fost o seara plina de bucurie si emotie la care au participat invitati din Romania si strainatate, artisti consacrati sau aflati acum la incept de drum, membrii cluburilor Lions din intreaga tara si ai altor cluburi animati de aceeasi dorinta – de a aduce o raza de bucurie si speranta in comunitatile lor,  parteneri si prieteni. 

Pentru noi, participarea in calitate de partener in acest proiect al Lions Club District 124 este o onoare, o mare bucurie, dar si un semn ca eforturile noastre sunt importante si pot genera o schimbare in societate.

Si, pentru ca o galerie de arta este o reprezentare a FRUMOSULUI in cel mai pur sens al cuvantului, la aceasta Gala nu ne-am dus cu mana goala, ci ne-am invitat si niste prieteni care sa ne sustina, pe maestrii: Nicolae Tonitza, Octav Bancila, Rudolf Schweitzer-Cumpana, Ion Tuculescu, Jean Cheller si Nicolae Darascu. Dupa terminarea evenimentului, cu ajutorul partenerilor nostri de la Interguard Group, prietenii nostri s-au intors in siguranta in galerie si asteapta cuminti ca iubitorii de arta sa le ofere o noua casa pe care sa o innobileze.

Ii multumim pe aceasta cale doamnei Guvernator al Lions Club District 124 Romania pentru increderea si deschiderea de care da dovada si speram ca acest proiect sa fie inceputul unei colaborari frumoase si de lunga durata.

Nu putem incheia aceasta poveste fara a mai multumi cuiva – domnului Ciprian Iosep, pentru toate stradaniile sale in organizarea evenimentului Gala Lions – Cavaleri in lupta impotriva intunericului, pentru sprijinul acordat si pentru implicarea domniei sale ca seara de 21 ianuarie sa fie una memorabila pentru fiecare dintre cei prezenti.