Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Galeria Alexandra’s si MoneyCorp au gazduit, miercuri, 27 septembrie, la resedinta Ambasadei Regatului Belgiei la Bucuresti, prima gala ROCAT desfasurata pe teritoriul altui stat. Multumim din suflet Excelentei Sale dl. ambasador Thomas Baekelandt, dar si fermecatoarei sale sotii, pentru modul in care ne-au primit.

ROCAT (Romanian Century Art Tour) este proiect al Galeriei Alexandra’s si reprezinta o serie de evenimente de promovare a artistilor romani, dedicate Centenarului Marii Uniri. ROCAT  pune fata in fata artisti plastici, creatori de bijuterii, designeri de moda, muzicieni si tineri merituosi.

Receptia de la Ambasada Regatului Belgiei la Bucuresti a fost al cincilea astfel de eveniment si de departe cel mai de succes. Au participat, pe langa echipa Galeriei Alexandra’s (Alexandra Bucur, Florin Beiu, Ovidiu Obreja), numerosi oameni de cultura si artisti (Corina Ozon, Eugen Raportoru, Nicolae Maniu), dar si inalti oficiali ai UAP, ICR, UNESCO, precum si oameni de afaceri, politicieni si reprezentanti ai corpului diplomatic.

Cateva din imaginile de la receptie sunt AICI. Vom reveni cu detalii.