Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

De pe 18 octombrie, 20 de lucrări ale artistului Marcel Thiele sunt expuse în somptuoasele interioare ale Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca (poți vedea mai multe imagini de la expoziție pe facebook.com/galeria.alexandras.

Marcel Thiele nu visa că o să devină pictor. Era un corporatist specializat în retail, manager al unei companii uriașe, care a construit în România câteva sute de magazine. În România a descoperit că alocă prea mult timpul jobului, că e la limita burn-out-ului, așa că și-a luat un an sabatic, în care a descoperit nu numai că-i place să picteze, ci și că altor oameni le place ce pictează el. Acum, are background solid în artă plastică, iar tablourile lui sunt expuse în locuințe și colecții private din Franța, Germania, Italia, Cehia, Belgia, Suedia, Brazilia și SUA.

Alexandra-s.com este cel mai sofisticat magazin de artă din România și singurul care oferă, pe lângă aproape o mie de obiecte de artă clasică și contemporană autentice, și posibilitatea de a le achiziționa în rate, direct, nu prin bănci sau IFN-uri.

Detalii pe alexandra-s.com/magazin