Meniu

Mai sunt doua zile pana la sfarsitul anului, deci este timpul bilanturilor. Incepem prin a multumi tuturor celor care au venit la evenimentele noastre, tuturor celor care au decis sa duca acasa obiecte de arta din portofoliul Galeriei, dar si celor care ne sustin pe retelele sociale. A fost un an bun, cu sapte gale ROCAT, patru lansari de carte, multe alte evenimente organizate de alte entitati la sediul nostru din strada Piata Amzei nr 5, dar si cateva expozitii ale Galeriei in alte locatii din Romania. Am dus arta in locatii exclusiviste, in ambasade si la evenimente internationale de top, lucru pentru care multumim inca o data grupului hotelier Phoenicia, Ambasadei Regatului Belgiei si Institutului Aspen Romania.

Poti vedea filmari de la toate aceste evenimente pe https://alexandras.tv.

Va invitam sa ne fiti alaturi si in 2018: fabulosul Iurie Matei si discipolii sai revin in luna martie, la o suta de ani de la Unirea cu Basarabia; Nicoleta Jutka este unul din protagonistii galei ROCAT din februarie; celebram 96 de ani de la nasterea genialului pictor Horia Damian.

Primul eveniment va avea insa loc pe 18 ianuarie,cand o noua Gala ROCAT, avandu-i ca protagonisti pe Elena Ghita, Dumitru Macovei si Sanda Butiu, are loc la Galeria Alexandra’s. Detalii AICI.