Meniu

Povestea locului

Dealu Mare este cea mai reprezentativă podgorie pentru România, pentru că se află pe aceeași paralelă cu renumitele podgorii Bordeaux-Franța și Toscana-Italia, iar plantațiile de viță de vie GRAMOFON WINE se află în vecinătatea orașului Urlați din inima regiunii Dealu Mare. În zonă există numeroase atracții turistice, precum Conacul Bellu – cel mai frumos conac din secolul XIX din Țara Românească, satul Mocești, de pe fosta moșie a lui Mihai Viteazu, toate fiind cunoscute ca Drumul Vinului, ca parte a vechii rute pe care îl foloseau românii care străbătea Europa.

Gramofon Wine s-a specializat în vinuri premium, în două game. În gama VIRTUOZ găsim Fetească Regală – Sec, Chardonnay – Sec, Sauvignon Blanc – Sec, Muscat Ottonel – Demisec, Roze Merlot – Demisec, Roze Fetească Neagră & Merlot – Demidulce și
Merlot – Sec, iar în gama GRAMOFON WINE regăsim Fetească Neagră – Demisec, Chardonnay – Sec, Sauvignon Blanc – Sec, Roze Merlot – Sec și Merlot – Sec. Vinurile sunt disponibile pentru cumpărare în magazinul online gramofonwine.ro/shop/ iar pentru degustarea lor vă recomandăm, în această perioadă, expoziția de la Phoenicia Grand Hotel dedicată pictorului Petru Asimionese, ale cărui lucrări, disponibile la vânzare aici, au o reducere de 10% pe toată durata expoziției, adică până în luna decembrie. Evenimentul are loc sub numele Artă de Cinci Stele și se desfășoară sub egida UNESCO România, cu sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici, având ca parteneri Gramofon Wine și AQUA Carpatica.

Date fiind condițiile speciale de organizare a evenimentului, rugăm persoanele interesate să confirme participarea sau intenția de a achiziționa un tablou, la numărul de telefon 0743 007 077 (dl. Ovidiu).