Meniu

Scriitorul Bogdan Stoica revine la Galeria Alexandra’s. Sambata, 17 februarie, de la ora 12.30, Bogdan Stoica va fi la noi pentru o sesiune de autografe pe al treilea volum din bestsellerul „Tipul din filme nu exista”. Potrivit Editurii Univers, cartile „Tipul din filme nu exista” s-au vandut deja in aproape 20.000 de exemplare.

Este a patra lansare de carte a Editurii Univers si a doua lansare de carte a lui Bogdan Stoica la Galeria Alexandra’s. In noiembrie, Bogdan a prezentat, in  premiera, volumul doi din carte, tot la Galeria Alexandra’s. „Galeria Alexandra’s este un loc extrem de frumos, iar lansarea volumului doi a fost cu noroc, in doar trei luni tirajul initial de 5.000 de exemplare s-a epuizat iar cartea se tipareste din nou, asa cum si primul volum s-a tiparit din nou, dupa ce stocul initial de 10.000 de exemplare a fost vandut. Sper ca si volumul 3 din carte sa se vanda la fel de bine, pentru ca raspunde la multe din intrebarile ridicate de cititoarele volumelor anterioare”. (Bogdan Stoica)

„Bogdan scrie pentru un public pe care noi, editurile, il cunoastem foarte bine. Sunt femei educate, care pun pret pe cariera dar si pe timp liber, pe familie dar si pe libertate si care de multe ori sunt intelese gresit si tratate de barbati incorect sau nu asa cum si-ar dori ele. Cartile lui Bogdan le explica de ce se intampla asta, iar lectura e amuzanta si spumoasa”. (Editura Univers).

Detalii despre eveniment gasiti aici: fb.com/lansare