Meniu

Sambata 27 iulie, pictorul Marcel Thiele a organizat o expozitie cu lucrarile sale, a discutat despre arta moderna, a facut fotografii cu admiratorii si a dat autografe vizitatorilor mallului AFI Cotroceni, in cadrul AFI ART, un proiect cultural ce are ca scop promovarea artei moderne in habitatul urban cel mai frecventat de oameni: mall-ul.
AFI Cotroceni este cel mai mare mall din Romania, cu peste 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, hypermarket, douazeci de sali de cinema si IMAX 3D, restaurante, pista de carting, cazinouri, patinoar, perete de escalada, lac artificial, arena laser tag, spatiu expozitional, pista de role, sali de bowling si de snooker.
Galeria Alexandra’s este cea mai activa organizatie de arta din Bucuresti, organizand anual peste 50 de evenimente (ROCAT, Arta de 5 Stele, Health&Art) si sprijinind, anual, peste 100 de artisti care participa gratuit la tabere de creatie. Parteneriatul cu AFI Cotroceni se inscrie intr-o lista selecta, alaturi de proiectele derulate cu UNESCO, UAP si Ministerul Culturii.