Meniu

Michaela Nica Crăciun este pictor, grafician și tapiser. Este născută la Ploiești, 19 octombrie 1934. A absolvit Institutul de artă „Nicolae Grigorescu” din București (actuala Universitate Naționala de Artă) în 1958, la secția pictură.

Este coautoare împreună cu Daniel Crăciun a albumului monografic „Eugen Crăciun – o noua direcție în arta modernă românească” (două volume). Lucrări semnate de ea se află în colecții publice și muzee din România și în colecții private din țară și din străinătate. Prezentă cu vânzări în licitații din România (Alis, Artmark, GOldart, Monavissa, Grimberg) sau Franța (Paris).

 

Galeria Alexandra’s si AQUA Carpatica te invita, pe 5 octombrie, ora 19.00, la o intalnire cu Michaela Nica Craciun, fiul sau, Daniel Craciun, despre care poti citi mai multe AICI (link), la o expozitie care va include si lucrarile regretatului Eugen Craciun (detalii AICI). Lucrarile celor trei vor fi expuse pe simezele Galeriei, iar noi va vom fi gazde pana tarziu in noapte, pentru ca pe 5 octombrie are loc si un eveniment pe care noi il asteptam cu nerabdare: Noaptea Galeriilor.

Va asteptam.