Meniu

Miercuri, 20 martie, ora 19.00, Galeria Alexandra’s a organizat Gala ROCAT cu numarul 20, dedicata pictorului Marcel Bunea, cu participarea criticului de arta Marcel Plamadeala.

Paletacolaj” constituie un proiect inedit atât pentru artistul expozant cât și pentru Galeria Alexandra’s, iar ziua vernisajului, 20 martie 2019, a coincis cu ziua de naștere a artistului nascut la Cisnădie, județul Sibiu. Cele aproximativ 60 de lucrări 23x23cm au fost realizate începând cu anii 2012 până în 2019 din palete proprii, expuse pentru prima dată, ca instalație parietală in situ. Paleta este pentru un pictor cel mai intim, cel mai apropiat obiect de atelier. Paleta este însuși artistul. Paletele lui Bunea colate și înrămate sunt fapte artistice și istorie personală.

Alaturi de Galeria Alexandra’s, partenerul sau traditional Aqua Carpatica a asigurat hidratarea optima a invitatilor, in timp ce Apriori Wine a oferit posibilitatea degustarii unor vinuri nobile, perfecte pentru acest inceput de primavara (detalii AICI).

ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne. Promovăm pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească. Evenimentele ROCAT au loc în Galeria Alexandra’s în prezența a 50-100 de persoane care discuta cu artiștii, asculta muzică, admiră exponatele din galerie. Cu ocazia Galei ROCAT prezentăm și programul de fidelizare Alexandra’s, prin care se pot achiziționa, cu plata în rate, obiecte de artă în valoare de până la 5.000 de euro.

Vezi mai multe imagini de la eveniment pe retelele sociale: facebook.com/galeria.alexandras