Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Apriori a debutat pe piata cu niste vinuri spumante excelente, produse după tehnologia Charmat, din struguri din soiul Muscat, recoltați manual din podgorii. Spumantul Apriori vine in cinci variante de gust: alb brut; alb demisec; alb dulce; rose demisec; rose dulce. Spumantele albe posedă o aromă fină cu nuanțe de Muscat, gust plin și armonios, perfect în combinație cu deserturi din fructe proaspete și cu bucate preparate din legume. Spumantele rose sunt un cupaj Muscat / Cabernet Sauvignon si au o aromă discretă de flori și căpșune, facandu-le mai ușor de asociat culinar cu brînzeturi proaspete si preparate din carne.
Recent, brandul Apriori Wine a mai făcut un pas pe piața vinurilor din Republica Moldova, lansând o nouă linie de vinuri seci: Feteasca Albă 2017; un cupaj de Chardonnay, Riesling și Rkatsiteli; un cupaj din Cabernet Sauvignon și Saperavi; Feteasca Neagră; un cupak Merlot / Malbec.

Calitatea excelenta a vinurilor a adus Apriori Wine mai multe premii: Effervescents du Monde 2017, 2018 (Franţa); Concours Mondial des Vins Féminalise 2018 (Franţa); Decanter 2018 (Marea Britanie); Black Sea Region Wines & Spirits Contest 2016-2018 (Moldova); Notorium 2016-2018 (Moldova).

Pe 20 martie, poti degusta vinurile Apriori Wine la Galeria Alexandra’s. Detalii AICI.