Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Vinul a creat întotdeauna trairi si experiente de neuitat. Fiecare pahar de vin bun este o poveste, cum este si povestea Domeniilor Anastasia, ce spune ca odata cu venirea pe lume a micutei Anastasia, parintii ei au achizitionat si plantat vie noua în doua podgorii cu veche si bogata traditie viticola – Urlati / Valea Calugareasca. Asa s-a nascut, in 2008, Domeniile Anastasia, proprietatea Intreprinderii Individuale „MARIN N. CONSTANTIN” – Producator de vinuri, al carei proprietar a avut curajul sa intre pe o piata extrem de concurentiala, in baza pasiunii pe care o are pentru vinul de marca si a dorintei de a da valoare locului, zonei in care a decis sa investeasca.

Desi de dimensiuni nu foarte mari, crama Domeniile Anastasia a reusit sa impresioneze prin calitatea vinurilor sale, obtinand atat medalii la concursurile nationale si internationale, cat si simpatia publicului. Strategia programului de vinificatie este aceea de a produce vinuri de calitate, cu fidelitate fata de caracterul unic al acestei zone viticole. Capacitatea de prelucrare si stocaj a cramei este de 1000 hl, iar dotarea este facuta la standarde europene si reprezinta o combinatie intre modern si traditional, atat ca tehnici, cat si ca echipamente utilizate.

In anul 2015, alaturi de crama existenta, s-a definitivat o constructie care deserveste atat ca spatiu alocat depozitarii baricurilor si vinurilor imbuteliate, cat si o sala dedicata oenoturismului. Si asa cum sta bine unei „domnite”, Anastasia imbraca periodic straie noi. Acelasi vin din anii trecuti se afla in fata unei noi etichete – dovada ca este un vin care tine la eticheta – elegant, pretentios, de buna conditie.