Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Gino Ștefan este unic în Postmodernismul românesc al mileniului III, prin simbioza perfectă în care sumbrul, grotescul, maladivul, uratul se arată. Picturile lui Gino Stefan ne sunt prezentate într-una dintre cele mai frumoase lumini angelice, ca o replică dată lui Cain Soutine sau Rouault, prezentată într-un decor și o lumina aidoma celor de Michelangelo, Botticeli, sau Fra Angelico.

Vino joi, 25 octombrie, la Galeria Alexandra’s sa-l cunosti pe pictorul Ștefan Gino, alaturi de fashion designer-ul Răzvan Radu, intr-o Gala ROCAT sustinuta de Crama Lechburg si AQUA Carpatica.

ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne. Promovăm pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească. Evenimentele ROCAT au loc în Galeria Alexandra’s în prezența a 50-100 de persoane care discuta cu artiștii, asculta muzică, admiră exponatele din galerie. Cu ocazia fiecarei Gale ROCAT prezentăm și programul de fidelizare Alexandra’s, prin care se pot achiziționa, cu plata în rate, obiecte de artă în valoare de până la 5.000 de euro. 

Tipul evenimentului: cocktail
Dresscode: elegant/casual
VIP & press: da