Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Razvan Radu este un designer care creeaza sub semnul #expressyourself. A crescut printre mașini de cusut. A fost pasionat tot timpul de vestimentatie si a studiat de mic evoluția modei masculine. Creatiile lui vestimentare sustin un principiu sanatos: pe langă calitate și confort, tinuta trebuie sa te îndrume către a-ți afirma propria personalitate.

 

Vino joi, 25 octombrie, la Galeria Alexandra’s sa-l cunosti pe fashion designer-ul Răzvan Radu, alaturi de pictorul Ștefan Gino, intr-o Gala ROCAT sustinuta de Crama Lechburg si AQUA Carpatica.

ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne. Promovăm pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească. Evenimentele ROCAT au loc în Galeria Alexandra’s în prezența a 50-100 de persoane care discuta cu artiștii, asculta muzică, admiră exponatele din galerie. Cu ocazia fiecarei Gale ROCAT prezentăm și programul de fidelizare Alexandra’s, prin care se pot achiziționa, cu plata în rate, obiecte de artă în valoare de până la 5.000 de euro. 

Tipul evenimentului: cocktail
Dresscode: elegant/casual
VIP & press: da