Meniu

A fost o placere sa descoperim la Marian Ionescu, compozitor, chitarist, pianist si membru fondator al trupei Directia 5, apetenta pentru un domeniu artistic ca pictura. Marian Ionescu interactioneaza subtil cu pensulele, culorile si sevaletul, iar picturile lui transmit emotiile unui artist matur, care isi exploreaza limitele cu intelepciune si curiozitatea specifica spiritelor sofisticate. De aceea, am fost onorati sa-i dedicam simezele, pe 21 iunie, intr-o noua Gala Rocat.

Evenimentul a avut loc joi, 21 iunie, la sediul Galeriei, din str. Piața Amzei, nr. 5. Participanții l-au putut cunoaște pe Marian Ionescu pictorul, alaturi de colegii săi de trupă și i-au putut admira picturile. Atmosferă a fost înnobilata de vinurile cramei Domeniile Anastasia, creația unor viticultori pasionați din podgoria Dealu Mare, care au ales să producă cantități mici de vin, dar de o calitate deosebită.

Citeste si: Marian Ionescu (Directia 5) expune la Galeria Alexandra’s

Citeste si: Directia 5 vine la Galeria Alexandra’s

Citeste si: Partenerii nostri: azi, Domeniile Anastasia

ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne.

Promovăm pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească. Evenimentele ROCAT au loc în Galeria Alexandra’s în prezența a 50-100 de persoane care discuta cu artiștii, asculta muzică, admiră exponatele din galerie.

Cu ocazia fiecarei Gale ROCAT prezentam si programul de fidelizare Alexandra’s, prin care se pot achiziționa, cu plata în rate, obiecte de artă în valoare de până la 5.000 de euro.

Mai multe imagini de la eveniment: AICI