Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Galeria Alexandra’s a organizat joi, 25 octombrie, o nouă gală ROCAT, ce i-a pus față în față pe pictorul Gino Ștefan si pe fashion designer-ul Răzvan Radu, intr-o intalnire „arbitrata” de Crama Lechburg si Aqua Carpatica. 

Gino Ștefan este unic în Postmodernismul românesc al mileniului III prin simbioza perfectă în care sumbrul, grotescul, maladivul, uratul se arată. Ne sunt prezentate într-una dintre cele mai frumoase lumini angelice, ca o replică dată lui Cain Soutine sau Rouault, prezentată într-un decor și o lumina aidoma celor de Michelangelo, Botticeli, sau Fra Angelico. Citeste mai mult despre Gino Stefan AICI: Profil de artist – Gino Stefan, pictor

Razvan Radu este un designer care creeaza sub semnul #expressyourself. A crescut printre mașini de cusut. A fost pasionat tot timpul de vestimentatie si a studiat de mic evoluția modei masculine. Creatiile lui vestimentare sustin un principiu sanatos: pe langă calitate și confort, tinuta trebuie sa te îndrume către a-ți afirma propria personalitate. Citeste mai mult despre Razvan Radu AICI: Profil de artist – Razvan Radu, fashion designer

**********

Vezi mai multe imagini de la eveniment pe facebook.com/galeria.alexandras/

**********

Crama Lechburg face, in podgoria Lechinta, exclusiv vin DOC certificat Bio, din care, 20% vin rosu și 80% vin alb. Filozofia de lucru e bazată pe asigurarea unui echilibru corect între tradiție și progres, formulă ce asigură condițiile pentru a obține vinuri de înaltă calitate, niciodată banale. Citeste mai mult despre Crama Lechburg AICI.

La fiecare eveniment al Galeriei Alexandra’s, servim apa de la Aqua Carpatica. A fost normal pentru noi, iubitorii de arta, ca in cautarea excelentei sa ne oprim la acest brand: Aqua Carpatica, un brand suta la suta romanesc premiat periodic pentru design. Citeste mai mult despre Aqua Carpatica AICI.

**********

ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne. Promovăm pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească. Evenimentele ROCAT au loc în Galeria Alexandra’s în prezența a 50-100 de persoane care discuta cu artiștii, asculta muzică, admiră exponatele din galerie. Cu ocazia fiecarei Gale ROCAT prezentăm și programul de fidelizare Alexandra’s, prin care se pot achiziționa, cu plata în rate, obiecte de artă în valoare de până la 5.000 de euro.

Tipul evenimentului: cocktail
Dresscode: elegant/casual
VIP & press: da