Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Galeria Alexandra’s vă invită Joi, 2 Noiembrie, la cea de-a șasea Gala ROCAT, care-i pune față în față pe sculptorul Ioan Tamaian și pe muzicianul Flavius Teodosiu, într-un duel artistic arbitrat de Zum Wines.

Ioan Tămâian, sibianul care a lăsat politica pentru artă, vă va introduce în fascinanta și delicata artă a sticlăriei. Din pactul cu lava, înnoit zilnic la atelierul Ion Art Glass din Selimbăr, ies lucrări uimitoare, pline de măiestrie și de mister. Lucrarile sale cutreiera lumea, din China până în SUA și din Rusia până în lumea arabă.

Flavius Teodosiu cântă jazz de peste 20 de ani și este unul dintre cei mai apreciați saxofoniști din Europa, cunoscut în presa muzicală drept „Saxophon man”. Talentul l-a propulsat pe marile scene ale lumii, alături de artiști ca Joe Cocker, Jennifer Rush și Gloria Gaynor.

ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne.
Promovăm pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească. Evenimentele ROCAT au loc în Galeria Alexandra’s în prezența a 50-100 de persoane care discuta cu artiștii, asculta muzică, admiră exponatele din galerie.

Zum Wines este un business mic, fondat de Alina Chiticaru din dragoste pentru prosecco, pentru prieteniile ce se leagă la un pahar de vin bun și pentru frumos.

Cu ocazia Galei ROCAT vom lansa și programul de fidelizare Alexandra’s, prin care se vor putea achiziționa, cu plata în rate, obiecte de artă în valoare de 5.000 de euro.

Tipul evenimentului: cocktail
Dresscode: elegant/casual
VIP & press: da