Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Florin Dobre versus Stefan Pelmus – 22 iunie – Galeria Alexandra’s

Joi, 22 iunie, ora 19.00, Galeria Alexandra’s pune fata in fata doi artisti: pictorul Stefan Pelmus si designerul Florin Dobre. Arbitrul serii va fi Liliac, brandul de vinuri plecat din Transilvania sa cucereasca Vechiul Regat, Gurile Dunarii, Europa…

Florin Dobre este un designer roman, nascut la Constanta. A devenit celebru dupa ce a definit conceptul de “superdandy relaxat” intr-un clip de milioane de vizualizari. In lumea modei era insa, deja, o celebritate. Colectiile sale de moda se lanseaza la Londra, iar criticii de fashion de la Voque si British GQ nu-l critica deloc, ba dimpotriva.

Stefan Pelmus e nascut in leaganul vinurilor, Valea Calugareasca. Picteaza de peste 25 de ani şi este membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania. Lucrarile sale au fost expuse in muzee din Romania, Franta, Germania, Israel, Canada, Austria, Chile, Brazilia si nu poti face un Top10 pictori contemporani romăni fara el.

Galeria Alexandra’s porneste, pe 22 iunie, o serie de evenimente dedicate artei din Romania, in toate formele ei. Timp de cel putin un an, vom pune fata in fata artisti plastici, creatori de bijuterii, designeri de moda, muzicieni si tineri merituosi, intr-un loc plin de lucruri frumoase, din inima Bucurestiului. Te invitam sa participi si tu la aceste evenimente. Vei putea cunoaste oameni deosebiti, socializa si, mai presus de toate, vei putea vedea lucruri cu care Romania se mandreste in toata lumea.

Tipul evenimentului: cocktail

Dresscode: elegant/casual

VIP&press: da

RSVP: recomandat

Contact: office@alexandra-s.com

Acces: numai cu invitatie.

Invitatiile se obtin scriind la office@alexandra-s.com. Adaugati nume, profesie, ocupatie.

Detalii: www.facebook.com/events/308692839580899/