Meniu

De cate ori ai vazut, in hotelurile de lux, lucruri pe care doreai sa le ai si tu, acasa la tine? Acum acest lucru este posibil, daca esti iubitor de arta si alegi sa te cazezi la hotelul bucurestean Lido by Phoenicia.

Fidela parteneriatului cu Grupul Phoenicia, Galeria Alexandra’s i-a fost alaturi la inaugurarea noului hotel Lido by Phoenicia, unde vizitatorii pot vedea cum arata conceptul Arta de Cinci Stele, pe care Galeria Alexandra’s l-a implementat in mai multe hoteluri de lux din Romania. Astfel, la Lido by Phoenicia, Galeria Alexandra’s este prezenta prin peste o suta de de tablouri si sculpturi, clasice si contemporane, expuse in lobby-ul hotelului si pe holuri. Ele formeaza o expozitie permanenta cu vanzare, dedicata clientilor hotelului.

O alta expozitie de tablouri, cu vanzare, este amplasata si in Braseria LIDO.

Multe din tablourile ce pot fi admirate in Lido by Phoenicia au fost realizate special pentru acest hotel, reprezentand scene cotidiene din Bucurestiul de azi si din Bucurestiul de alta data. Autorii lor sunt pictori cu care lucram frecvent, si pe care ii sprijinim permanent prin vernisaje si tabere de creatie.

Felicitam Grupul Phoenicia pentru salvarea si redarea, in circuitul public, a celui mai faimos hotel bucurestean din La Belle Epoque, si speram ca picturile Galeriei Alexandra’s sa contribuie din plin la prestanta acestui loc superb, ce aminteste de vremurile in care capitala Romaniei era poreclita Micul Paris.