Meniu

Bogdan Stoica, autorul cartii „Cum sa faci fotografii bune cu telefonul”, sustine luni, 31 iulie, la Galeria Alexandra’s, inca un workshop de fotografie cu telefonul. Detalii despre workshop gasiti pe blogul lui Bogdan. Inscrierile se fac prin email, la contact @ bogdanstoica.ro.

Pentru ca la primul workshop, cursantii lui Bogdan au umplut pana la refuz Galeria de Arta Contemporana, acum ii asteptam in Galeria de Arta Clasica. „Galeria Alexandra’s e un loc senzational pentru fotografie, nu doar pentru ca e intr-o cladire superba si in camere pline de lumina, dar si pentru ca Galeria este plina de lucruri frumoase, care imbogatesc o fotografie”, spune Bogdan.

*****

Inchiriaza galeria Alexandra’s!

Toti cei care ne-au calcat pragul, inca dinainte de deschiderea oficiala a galeriei, ne-au spus ca cel mai puternic sentiment pe care l-au incercat a fost acela ca pasesc intr-un alt univers. Asta ne-a dat curaj sa inlcudem acest serviciu in lista noastra. De atunci incoace cele mai multe cereri au venit din mediul privat de afaceri, din partea unor oameni care stiu ce importante sunt locul si atmosfera pentru incheierea unei afaceri de succes, pentru negocieri importante sau pentru a invita un partener de afaceri la o “cura de relaxare”, intr-o ambianta inedita, diferita fundamental de restaurante, cafenele sau propriile birouri. Arta nu este doar ceva menit sa bucure deopotriva ochiul, spiritul si sufletul, ci si un facilitator de business extrem de eficient! Pretul acestui serviciu este personalizat. Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne folosind formularul de mai jos sau suna-ne la: +40 751 144 577.