Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

De astazi, simezele Galeriei Alexandra’s gazduiesc lucrarile Anei Necolau. Absolventa UNARTE, cu un master la Florenta si doctor in arte plastice, Ana Necolau exploreaza fotografia, grafica si pictura, participand la proiecte artistice care au implicat inclusiv body-painting. Din 2002 face ilustratie grafica pentru carti. Participarea la expozitii de grafica si pictura nu-i e straina deloc: face asta de la varsta de 5 ani.

„Am avut onoarea sa-l am ca profesor, in lumea graficii, pe Iuri Isar; acest om minunat m-a invatat sa simt, sa studiez si gandesc si sa iubesc fiecare liniuta. Mi-a placut mult ce faceam dar stiam si simteam ca exista mai mult. Am ales, asadar, sa-mi fac masterul la Florenta.. Cursurile, proiectele si zecile de expozitii de acolo m-au calauzit catre arta contemporana, pe care am invatat sa o inteleg, sa o simt si sa-mi devina sursa de inspiratie. M-am intors in tara cu un noua viziune, mi-am dorit sa aprofundez si digitalul, asa ca am urmat cursurile foto-video din cadrul Universitatii de Arta si apoi doctoratul in arte plastice. Una dintre cele mai mari realizari ale mele de pana acum este expozitia de anul trecut de la Viena, vis pe care l-am realizat cu ajutorul ICR (partener Galeria Alexandra’s – n.r.)”, povesteste Ana Necolau.

Galeria Alexandra’s pune artistii ca Ana Necolau si arta contemporana la loc de cinste. Pe langa achizitiile permanente, organizam tabere de creatie si sustinem arta contemporana prin expozitii temporare in spatii neconventionale. Phoenicia Grand Hotel Bucuresti, Yaki Hotel Mamaia, Phoenicia Royal Mamaia sau magazinul Floria Dorobanti sunt locatii unde puteti vedea o parte din portofoliul de lucrari al Galeriei Alexandra’s. Evenimentele ROCAT sunt si ele dovada interesului acordat artei contemporane in orice forma.

Vino sa o cunosti pe Ana, printre picturile sale, la ROCAT 3. Detalii aici: LINK.