Selectează o Pagină
Meniu
Inchide
Sfintele Sărbători de Paști vin ca niciodată, cu interdicția de a ne aduna mai mult de trei în fața bisericii, pe timp de zi, și doar în interes de serviciu, pe timp de noapte. Asta în condițiile în care noi, românii, eram printre ultimii locuitori ai planetei care, de sărbătorile pascale, nu se reuneau doar în familie, ci și în fața lui Dumnezeu. Pentru românii suficient de credincioși pentru a se gândi „cum ieșim din asta” și suficient de conștienți cât să alunge riscul inutil al contaminării cu COVID19, ne-am gândit la următorul scenariu.
     În perioada 27 martie / 27 aprilie, vom reduce cu 10 % prețurile la toate picturile ce reprezintă lăcășuri de cult, scene religioase și personaje menționate în diverse religii. În magazinul nostru online sunt peste 40 de astfel de picturi, toate autentificate și cu acte de proveniență, ce pot fi achiziționate pe persoană fizică sau pe firmă, la prețuri de la 500 la 81.000 de euro.
     Vă rugăm să luați în calcul propunerea noastră nu doar ca pe o acțiune comercială de context, ci și ca pe o investiție. Criza noului coronavirus a redus randamentele multor investiții financiare tradiționale, în care probabil v-ați pus speranțe. Arta, în schimb,  nu s-a depreciat și, cel mai probabil, nu se va deprecia nici în viitor. De peste o sută de ani, de când se cunosc valorile tranzacțiilor cu obiecte de artă, investițiile în pictură nu au dezamăgit niciodată, indiferent dacă era vorba de un război, o calamitate naturală sau un risc biologic.
     Promoția “Să ne întoarcem la credință” / “Inapoi la credință”, începe pe 27 martie pe https://alexandra-s.com/magazin/.
     Recomandăm plata online cu livrare la domiciliu.
     Obiectele de artă vă vor fi livrate în condiții de maximă biosecuritate.