Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Vezi cateva zeci de imagini de la eveniment AICI.

Aproape o suta de persoane au venit joi, 10 mai, la Galeria Alexandra’s, pentru a-i cunoste pe cei trei artisti care au dat numele Galei ROCAT cu numarul 10: Marcel Thiele, Maria Pălăria și Johnny Bica.

Marcel Thiele Marcel Thiele a renunțat la funcții de top în multinaționale pentru a-și pune în practică un vis, s-a indrăgostit de România și s-a stabilit în București iar acum este considerat un pictor de top, tablourile sale fiind expuse în colecții private de pe trei continente.

Alaturi de Marcel Thiele vizitatorii Galeriei Alexandra’s au putut sa o cunoasca pe unul dintre puținii pălărieri-femei ai Europei, Maria Pălăria si l-au ascultat, live, pe Johnny Bica, un tanar cu un CV impresionant: doctor în muzică, producător muzical, compozitor și unul dintre cei mai buni pianiști ai generației sale.

Evenimentul a fost onorat de prezenta publicistului Tudor Octavian, a muzicianului Dan Bitman si a multor altor iubitori de arta, romani si straini si s-a desfasurat cu sprijinul HTag PR, Aqua Carpatica si Crama Rasova.

Vezi cateva zeci de imagini de la eveniment AICI.

ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne. Promovăm pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească. Evenimentele ROCAT au loc în Galeria Alexandra’s în prezența a 50-100 de persoane care discuta cu artiștii, asculta muzică, admiră exponatele din galerie. La fiecare Gala ROCAT prezentam programul de fidelizare Alexandra’s, prin care se pot achiziționa in rate obiecte de artă si oferim vouchere de reducere.

Vezi cateva zeci de imagini de la eveniment AICI.