Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Paharul de Cultură este inițiativa prin care crama transilvăneană Villa Vinea susține peisajul cultural românesc, sprijinind evenimente de teatru, film, activități ale muzeelor și artiști. Astfel, crama a fost implicată, de-a lungul timpului, într-o serie de inițiative, precum festivalul de teatru UN NUME, organizat, în Târgu Mureș, de către Asociația Pentru Teatru Liviu Rebreanu, în colaborare cu Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național, dar și în evenimente de teatru, muzică, pictură și altele. 

În plus, în 2020, Villa Vinea, împreună cu Muzeul Național al Țăranului Român din București, au lansat Vinul Muzeului Țăranului, care include 3 etichete reprezentative pentru oenologia țării: Villa Vinèa Rosé, Pinot Noir, 2019, Villa Vinèa Fetească Regală, 2018 și Villa Vinèa Fetească Neagră, 2018.

Pentru a susține cultura și activitățile artistice ale comunității locale, crama Villa Vinèa donează Teatrului Național Târgu-Mureș câte 2 lei, din prețul fiecărei sticle vândute în asociere cu Muzeul Țăranului Român.

Așa cum știți, Villa Vinea susține și cel mai recent demers al nostru, evenimentul Artă de Cinci Stele, despre care puteți citi mai multe AICI.