Meniu

Maria Cornea, Margarita Bodarev si Bogdan Stoica sunt protagonistii celei de-a 25-a GALE ROCAT, ce are loc pe 16 ianuarie 2019 la Galeria Alexandra’s.

Nascuta cu putin inainte de Revolutie, Margarita Bodarev este o acuarelista redutabila, ce se simte cel mai confortabil in arta portretului figurilor feminine. Pasionata de adevărat și sinceritate, Margarita se scufunda, la fiecare lucrare, în sinele sau interior pentru a descoperi cine este cu adevărat. Afla mai multe despre ea de AICI.

Maria Cornea este un artist captivat de viața citadină bucuresteana, oraș ale cărui lumini și umbre așternute pe străzi o inspiră mereu să picteze. Prin lucrările ei încearcă sa spuna o poveste, să redea o stare, acel ceva ce este în fiecare dintre noi, poate fără să ne dăm seama. Afla mai multe despre ea de AICI.

Bogdan Stoica este un scriitor din noul val, cu 16 carti aparute. Scrie despre relatiile contemporane dintre femei si barbati, despre fotografia cu telefonul si despre istoria nestiuta a Romaniei. Poti afla mai multe despre el de AICI.

Seara de 16 ianuarie va fi o tentatie pentru oricine si datorita partenerilor Galeriei: AQUA Carpatica ne va asigura lichidul vital atat de elegant ambalat, iar Casa de Vinuri Stefanesti ne va aduce niste vinuri ce exista inca de pe vremea lui Mircea cel Bătrân, Mihnea Vodă, Matei Basarab sau Constantin Brâncoveanu. Detalii AICI.

ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne. Promovăm pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească. Evenimentele ROCAT au loc în Galeria Alexandra’s în prezența a 50-100 de persoane care discuta cu artiștii, asculta muzică, admiră exponatele din galerie. Cu ocazia fiecarei Gale ROCAT prezentam si programul de fidelizare Alexandra’s, prin care se pot achiziționa, cu plata în rate, obiecte de artă în valoare de până la 5.000 de euro.