Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Pe 28 noiembrie, ora 19.00, Galeria Alexandra’s va invita la ROCAT 25 – Mihai Glodeanu vs Lucia Hossu Longin. Va fi o seara dedicata vernisajului expozitiei de portrete „Credința nepieritoare”, a pictorului Dumitru-Mihai Glodeanu si lansarii cartii cu acelasi nume, „Credința nepieritoare”, semnata de Lucia Hossu Longin.

Expozitia „Credința nepieritoare”este un proiect de istorie inedit dedicat episcopilor greco-catolici uciși pentru credința lor în perioada comunistă. Afla mai multe despre expozitia lui Dumitru Mihai Glodeanu de AICI.

Cartea „Credința nepieritoare”, semnata de Lucia Hossu-Longin, este o calatorie de redescoperire a vieților elitei politice întemnițate la Sighet, printre care și episcopii greco-catolici. Afla mai multe despre carte de AICI.

Partenerii evenimentului vor fi Aqua Carpatica si Crama Hamangia despre care puteti afla mai multe de AICI si de AICI.

ROCAT înseamnă Romanian Century Art Tour și denumește un proiect cultural al Galeriei Alexandra’s, ce se derulează în perioada 2017-2018, dedicat Centenarului României Moderne. Prin proiectul ROCAT, Galeria Alexandra’s promoveaza pictori, sculptori, graficieni, scriitori, poeți, muzicieni, fotografi, cineaști, colecționari, bijutieri și fashion designeri pentru a arăta românilor că au conaționali cu care se pot mândri iar străinilor ca evoluăm ca țară europeană fără să ne pierdem filonul de spiritualitate românească. Evenimentele ROCAT au loc în Galeria Alexandra’s în prezența a 50-100 de persoane care discuta cu artiștii, asculta muzică, admiră exponatele din galerie.

Cu ocazia Galelor ROCAT se prezinta programul de fidelizare Alexandra’s, prin care se pot achiziționa, cu plata în rate, obiecte de artă în valoare de 5.000 de euro.

Tipul evenimentului: cocktail
Dresscode: elegant/casual
VIP & press: da