Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Pe 28 februarie, Galeria Alexandra’s a gazduit un nou „duel” artistic. Pe simeze au stat picturile Luminitei Gliga, postamentele au fost ocupate de sculpturile Anei Rus, iar in pahare au fost puse extraordinarele vinuri de la Cramele Cricova, dar si apa perfecta de la Aqua Carpatica.

 
 
LUMINIȚA  GLIGA este una din femeile care au reusit, pe deplin, in arta: membra UAP, AIAP-UNESCO si ARA, cu peste 45 de expozitii personale si peste 50 de expoziţii de grup si participări la festivaluri internaţionale de artă, in toata lumea. Afla mai multe despre ea de AICI.
 
 
 
Ana Rus este una din putinele sculptorite ale Romaniei: membră UAP România, UAS Ungaria si Clubul UNESCO Bucureşti. Panoplia de diplome, medalii si decoratii include zeci de recunoasteri are calitatilor sale artistice. Afla mai multe despre ea de AICI.
 
 
La eveniment a fost expusa si noua colectie de martisoare creata de brandul de bijuterii YanniaA (detalii AICI).
 
 
Cramele Cricova si Aqua Carpatica au fost partenerii oficiali ai intalnirii. Despre Cramele Cricova va recomandam sa cititi mai multe AICI, pentru ca aceasta este crama ce detine faimosul Oras Subteran al Vinurilor din Republica Moldova, cu o suprafaţă de peste 50 de hectare.